foto

Emma Bessenyei

  • nar. 7.3.1946 (73 let)
    Hódmezővásárhely, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Pizzás
1994 Devictus Vincit (TV film)
1992 Nem válok el! (TV film)
1989 Barbárok (TV film)
1987 Hóhatár (TV film)
1986 Sztyepancsikovo falu és lakói (TV film)
Tánya (TV film)
1985 Tizenötezer pengő jutalom (TV film)
Zsákutca (TV film)
1984 A megbízható úriember (TV film)
Élő holttest (TV film)
1983 Az utolsó futam (TV film)
1981 Boldogtalan kalap
1979 A nagyenyedi két fűzfa (TV film)
Doktor nikdo (TV film)
Fogjuk meg és vigyétek!
Napforduló (TV film)
1976 Sakk, Kempelen úr! (TV film)
Százéves asszony (TV film)
1974 A 78-as autóbusz útvonala (TV film)

TV seriály

2019 Drága örökösök (TV seriál)
A végrendelet (S01E01)
2018 Sladký život (TV seriál)
Egyedül fél ember vagy (S03E03)
2016 Munkaügyek (TV seriál)
János románca (S06E07)
2013 Hacktion (TV seriál)
Mindenki, amit megérdemel (S04E06)
1993 Kisváros (TV seriál)
Égi vendég (E13)
1986 Linda (TV seriál)
Piros, mint a kármin (S02E03)
1984 Különös házasság (TV seriál)
Episode 4 (E04)
1976 Robog az úthenger (TV seriál)
A holland bika (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace