foto

Nikolaj Pokopcev

  • nar. 15.5.1932
    Kurskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 7.11.2003 (71 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2001 Konets veka
1994 Russkaja simfonija
1992 Dance Macabre
1989 Posetitěl muzeja
1988 Skazanije o chrabrom Chočbare
1986 Dopisy mrtvého
1984 Rebjačij patrul
1982 Roditělej ně vybirajut
1981 Děrevěnskaja istorija
1980 Nikudyšnaja (TV film)
1979 Výsadek na Oringu
1971 Běh bílé královny
1969 Rudolfio
1964 Spjaščaja krasavica

TV seriály

2003 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Udača po prozvišču Prucha (S05E16)
Naslednica (S05E11)
Ochota na krokodila. Časť 2 (S05E06)
další epizody (6)
2001 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Tonkosti bizněsa (S04E26)
Striptiz po-tajski (S04E24)
Morskije volki (S04E23)
další epizody (22)
2000 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Koški-myški (S03E26)
Domovoj (S03E16)
Čjornaja metka (S03E15)
další epizody (11)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Čestnoje pioněrskoje (S02E21)
Ogoň na opereženije (S02E19)
Lovuška dlja Mamonta (S02E18)
další epizody (5)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Ženskoje sčastě (S01E31)
Mnogaja leta (S01E27)
Obněsennyje vetrom (S01E26)
další epizody (12)

Herecká filmografie

TV seriály

1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Bljuz osenněgo večera (S01E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky