foto

Iskander Chamrajev

  • nar. 5.6.1934
    Samarkand, Uzbekistán, Sovětský svaz
  • zem. 10.10.2009 (75 let)
    Sankt-Peterburg, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1990 Advokat (TV film)
1986 Krasnaja strela
1982 Pod odnim nebom
1974 Hlavní den
1965 Pojezd miloserdija
1962 Starožil

TV seriály

2000 Ubojnaja sila (TV seriál)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Vtorženije v častnuju žizň (S01E17)
Tretij sleva (S01E08)
Těmnoje pivo, ili urok anglijskogo (S01E07)
další epizody (4)
1985 Grjaduščemu věku (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace