foto

Šigemicu Taguči

  • nar. 4.2.1944 (75 let)
    Nagano, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1991 Miracle Psychicer Seizan

TV seriály

2002 Barom One (TV seriál)
1990 Edokko Boy: Gatten Tasuke (TV seriál)
1989 Magical Hat (TV seriál)
1986 Robotan (TV seriál)
Robotan (TV seriál)
1984 God Mazinger (TV seriál)
Jorošiku Mecha Doc (TV seriál)
Čikkun takkun (TV seriál)
1983 Tokusó kihei Dorvack (TV seriál)
1981 Maiččing Mačiko-sensei (TV seriál)
Šin Taketori monogatari: Sennen džoó (TV seriál)
1980 Nils Holgersson (TV seriál)
1977 Kjórjú daisensó Aizenborg (TV seriál)
1976 Kjórjú tankentai Born Free (TV seriál)
1975 Sógen no šódžo Laura (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace