foto

James Naughton

  • nar. 6.12.1945 (73 let)
    Middletown, Connecticut, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Independents
2016 Rovnost
2014 Turks & Caicos (TV film)
2013 Word, The
2009 Clear Blue Tuesday
2008 Childless
2007 Holka z předměstí
2006 Warholka
Ďábel nosí Pradu
2004 Přitažlivost
2000 Labor Pains
Pravda o Jane (TV film)
1999 Bez dechu
1996 Klub odložených žen
Prezidentův syn
Vzpomínky na Paříž
1995 Cagney a Lacey: Opět spolu (TV film)
Dvojí tvář požehnání (TV film)
1994 Cosby Mysteries, The (TV film)
Couples (TV film)
Návrat Cagneyové a Laceyové (TV film)
Ptáci II: Konec země (TV film)
1990 Blown Away (TV film)
1988 Být dobrou matkou
Necessity (TV film)
1987 Skleněný zvěřinec
1986 Sin of Innocence (TV film)
1985 Between the Darkness and the Dawn (TV film)
Kočičí oko
1984 Last of the Great Survivors (TV film)
1982 My Body, My Child (TV film)
Parole (TV film)
Stranger Is Watching, A
1981 Bunker, The (TV film)
Návrat na Planetu opic (TV film)
Zrada a chamtivost na Planetě opic (TV film)
1980 Poznání na Planetě opic (TV film)
Zapomenuté město na Planetě opic (TV film) - a.z.
Život, svoboda a pronásledování na Planetě opic (TV film) - a.z.
1976 Diary of the Dead
Second Wind
1975 First 36 Hours of Dr. Durant, The (TV film)
1974 F. Scott Fitzgerald and 'The Last of the Belles' (TV film)
1973 Papírová honička
1972 Look Homeward, Angel (TV film)

TV seriály

2018 The Romanoffs (TV seriál)
The Royal We (E02)
2015 Aféra (TV seriál)
209 (S02E09)
Černá listina (TV seriál)
Ruslan Denisov (No. 67) (S02E11)
2013 Hostages (TV seriál)
2012 Super drbna (TV seriál)
Kněz a krásná nevěsta (S05E12)
2011 Super drbna (TV seriál)
S chlapci v limuzínách (S05E10)
Carolina cesta do zatracení (S05E09)
Krása odhalených zdrojů (S05E08)
další epizody (4)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
What You See (S01E05)
2009 Skladiště 13 (TV seriál)
Čtyři elementy (S01E05)
Super drbna (TV seriál)
Další potíže s dědečkem (S03E08)
Osudové zvraty (S03E01)
Super drbna se loučí (S02E25)
další epizody (5)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Loophole (S08E13)
2006 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vzpomínky (S08E03)
2005 Tak trochu mimo (TV seriál)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Rozparovač (S01E17)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
Big Apple (TV seriál)
The Education of Max Bickford (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Svatba (S04E23)
2000 Ally McBealová (TV seriál)
Muzikál (S03E21)
1999 Ally McBealová (TV seriál)
Rozbouřené vody (S03E05)
Ve víru vášní (S03E04)
1997 Liberty! The American Revolution (TV seriál)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Girlfriends (S06E20)
1994 Cosbyho případy (TV seriál)
1991 Brooklyn Bridge (TV seriál)
1988 Raising Miranda (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
1984 Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Trauma Center (TV seriál)
1982 Making the Grade (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
On Our Own (TV seriál)
1975 Joe Forrester (TV seriál)
Ryan's Hope (TV seriál)
1974 Chopper One (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
Planet of the Apes (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Faraday and Company (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)

Dokumentární

2018 Broadway: The Next Generation
2005 Ernest Hemingway: Rivers to the Sea (TV film)
2004 Odvrácená tvář Havaje (TV film) - vyp.
1998 Rekonstrukce zločinu (TV seriál)
1982 Nature (TV seriál)

TV pořady

1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace