foto

Ugo Sasso

  • nar. 23.3.1910 (109 let)
    Turin, Piedmont, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1970 Pravá a levá ruka ďábla
1969 Tarzán en la gruta del oro
1968 Il marchio di Kriminal
Vendetta è il mio perdono, La
1967 Addio, mamma!
Buckaroo, il winchester che non perdona
Sette cinesi d'oro, Le
1966 Per un dollaro di gloria
Ramon il Messicano
1965 Agente 3S3: Passaporto per l'inferno
Buffalo Bill: Hrdina divokého západu
Colorado Charlie
Sette contro tutti
1964 Anthar l'invincibile
Dominatore del deserto, Il
Ercole l'invincibile
Golia e il cavaliere mascherato
I tre sergenti del Bengala
Konec Čingischána
Maciste alla corte dello zar
Stepní lupiči
1963 D'Artagnan a tři mušketýři
Héraklés a Samson
I dieci gladiatori
Io Semiramide
Maciste, l'eroe piů grande del mondo
Segno di Zorro, Il
Zorro a tři mušketýři
1962 Konstantin Veliký
Zorro alla corte di Spagna
Zwischen Schanghai und St. Pauli
1961 Drakut il vendicatore
Il gigante di Metropolis
Spada nell'ombra, Una
Vendetta di Ursus, La
1960 Cavalcata selvaggia
David e Golia
Il terrore della maschera rossa
La Donna dei faraoni
La vendetta di Ercole
Nuits de Raspoutine, Les
Rivolta dei mercenari, La
1959 Ercole e la regina di Lidia
Il terrore dei barbari
La Vengeance du Sarrasin
Selvaggia
Směnka
1958 Cavaliere del castello maledetto, Il
Gagliardi e pupe
1957 Conte di Matera, Il
Gerusalemme liberata, La
Io, Caterina
Le schiave di Cartagine
Onore e sangue
Ripudiata
1956 Orlando e i Paladini di Francia
Un giglio infranto
1955 Due compari, I
La grande savana
Prezzo della gloria, Il
1954 Amori di Manon Lescaut, Gli
Nel gorgo del peccato
Uomini ombra
1953 Disonorata senza colpa
Ivan (il figlio del diavolo bianco)
Prigioniera della torre di fuoco, La
1952 A fil di spada
Altri tempi - Zibaldone n. 1
Regina di Saba, La
1951 Meravigliose avventure di Guerrin Meschino, Le
Messalina
O.K. Nerone
1950 Cavalcata d'eroi
Figaro sem, Figaro tam
Leone di Amalfi, Il
1949 Antonio di Padova
Buffalo Bill a Roma
Conte Ugolino, Il
Fabiola
Falco rosso, Il
Figlio di d'Artagnan, Il
1948 I miserabili
Il corriere di ferro
1947 Caterina da Siena
Genoveffa di Brabante
Ritrovarsi
1946 Aquila nera
1945 Dieci comandamenti, I
1944 Pekařka
1943 Casa senza tempo, La
Quelli della montagna
Redenzione
Rita da Cascia
Treno crociato, Il
1942 Benghází
Piazza San Sepolcro
Výstřel
1941 La Corona di ferro
La forza bruta
Nocturno
Ultimo combattimento, L'
Vězeň ze Santa Cruz
1940 Arditi civili
1939 Segreto inviolabile, Il
1938 Pietro Micca
Souboj národů
Stasera alle undici
Tři lásky Giuseppa Verdiho
1937 Pád Kartága
1936 Joe il rosso
Lo smemorato
1934 Stará garda

TV seriály

1971 ...e le stelle stanno a guardare (TV seriál)
All'ultimo minuto (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace