foto

Aladár Laklóth

  • nar. 9.5.1960 (59 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Budapest Noir
2014 Starfactory (TV film)
2006 Mansfeld - z vyššího hlediska
1996 Aranyoskáim (TV film)
1989 Gyilkosság két tételben (TV film)
1987 Az ördög talizmánjai (TV film)
1981 Régimódi történet (divadelní záznam)

TV seriály

2013 Hacktion (TV seriál)
12 óra (S04E10)
2008 Presszó (TV seriál)
Búcsúbuli (E12)
Film az egész világ (E03)
1986 Linda (TV seriál)
Piros, mint a kármin (S02E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace