foto

Šunzó Mijasaka

  • nar. Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tantei Opera Milky Holmes: Fun Fun Pearly Night – Ken to Janet no okurimono (TV film)
2015 Šigacu wa kimi no uso: Moments
2014 The Idolm@ster Movie: Kagajaki no mukógawa e!
2011 Sendžó no Valkyria 3: Unrecorded Chronicles – Tagatame no džúsó
Spelunker-sensei
2010 Agukaru
Jozakura Quartet: Hoši no umi
Tales of Symphonia: The Animation – Tethe'alla Hen
Zettai Karen Children OVA: Aitazósei! Ubawareta Mirai?
2009 Higaši no Eden: Air Communication
2008 Kiss x Sis

TV seriály

2016 Active Raid: Kidó kjóšúšicu dai hači gakari 2nd (TV seriál)
Bišódžo senši Sailor Moon Crystal: Season III (TV seriál)
2015 Dragon Ball Super (TV seriál)
Sakurako-san no ašimoto ni wa šitai ga umatteiru (TV seriál)
Tantei kageki Milky Holmes TD (TV seriál)
2014 Bišódžo senši Sailor Moon Crystal (TV seriál)
Haikjú!! (TV seriál)
Šigacu wa kimi no uso (TV seriál)
2012 Mórecu pirates (TV seriál)
Saint seija: Omega (TV seriál)
Tanken Driland (TV seriál)
Tari Tari (TV seriál)
Tonari no Kaibucu-kun (TV seriál)
Zumomo to Nupepe (TV seriál)
2011 Ano hi mita hana no namae o bokutači wa mada širanai. (TV seriál)
Astarotte no omoča! (TV seriál)
Hana-saku iroha (TV seriál)
Hidan no Aria (TV seriál)
Ikoku meiro no Croisee The Animation (TV seriál)
Sacred Seven (TV seriál)
Suite Precure♪ (TV seriál)
[C] (TV seriál)
Šinrjaku!? Ika musume (TV seriál)
2010 Fortune Arterial: Akai jakusoku (TV seriál)
Jume miru, anime: On-čan – Season 2 (TV seriál)
Kiss x Sis (TV seriál)
Majoi neko Overrun! (TV seriál)
Nodame cantabile: Finale (TV seriál)
Sekirei: Pure Engagement (TV seriál)
Tantei Opera Milky Holmes (TV seriál)
Ókami-san to šičinin no nakamatači (TV seriál)
Šinrjaku! Ika musume (TV seriál)
2009 Anjamaru Tantei Kiruminzoo (TV seriál)
Aoi hana (TV seriál)
Asu no Joiči! (TV seriál)
Guin Saga (TV seriál)
Hacukoi Limited (TV seriál)
Higaši no eden (TV seriál)
Kaidan Restaurant (TV seriál)
Kiddy Girl-and (TV seriál)
Seiken no Blacksmith (TV seriál)
Tatakau šišo: The Book of Bantorra (TV seriál)
Tears to Tiara (TV seriál)
Toaru kagaku no Railgun (TV seriál)
Yoku wakaru gendai mahō (TV seriál)
2008 Bohové smrti (TV seriál)
Jume miru, Anime: On-čan (TV seriál)
Tytania (TV seriál)
Zettai Karen Children (TV seriál)
2007 Šugo Chara! (TV seriál)
2006 Gintama (TV seriál)
1999 One Piece (TV seriál)

Host

TV seriály

2011 Ao no Exorcist (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace