foto

Radek Jiříček

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Der Zürich-Krimi: Borchert und die Macht der Gewohnheit (TV film)
Der Zürich-Krimi: Borchert und die letzte Hoffnung (TV film)
2017 Dobrodruzi
Po strništi bos
2016 Rytířský lexikon (studentský film)
2015 Jen my víme kde
Rivalové navždy - bitva o tenisky (TV film)
1984 Prodavač humoru

TV seriály

2018 Štafl (TV seriál)
Noční jízda (E08)
Modrý kód (TV seriál)
Pohled do zrcadla (S02E83)
Rána (S02E81)
Oslava s překvapením (S02E80)
další epizody (38)
2017 Dáma a Král (TV seriál)
Návrat Krále (S01E01)
Modrý kód (TV seriál)
Všechno jde, když se chce (S02E34)
Dárek (S02E33)
Přepadení (S02E32)
další epizody (16)
Single Man (TV seriál)
Levá, kam se podíváš (E08)
Slepá důvěra (E07)
Neviditelná (E06)
další epizody (4)
Spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Hra na štěstí (E10)
Americký sen (E07)
Láska a intriky (E01)
Přístav (TV seriál)
Oznámení se zlatou ořízkou (S02E27)
Případy 1. oddělení (TV seriál)
Olizovač (S02E06)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Všechny moje lásky (TV seriál)
Láska z vejšky (E06)
2010 Cesty domů (TV seriál)

Režijní filmografie

Hudební videoklipy

2014 Vyhoukaná sowa - Gauč punk (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Hudební videoklipy

2014 Vyhoukaná sowa - Gauč punk (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace