foto

Carmen Bernardos

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Plauto, recuerdo distorsionado de un tonto eventual
1990 Yo soy ésa
1981 Casta e pura
1967 Crónica de nueve meses
1966 Mujer perdida, La
Operación Plus Ultra
1965 La vida nueva de Pedrito de Andía
Suena el clarín
1963 Benigno, hermano mío
Secreto de Tomy, El
1962 Ventolera
1961 Adiós, Mimí Pompón
1959 Carta al cielo
Espaldas a la puerta, De

TV seriály

1997 Al salir de clase (TV seriál)
1986 Nunca se sabe (TV seriál)
1984 Veraneantes (TV seriál)
1970 El teatro (TV seriál)
1968 Hora once (TV seriál)
1966 Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
Tú tranquilo (TV seriál)
1963 Confidencias (TV seriál)
Escuela de maridos (TV seriál)
Novela (TV seriál)
Sospecha (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)
1960 Gran teatro (TV seriál)
1959 Teatro de familia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace