foto

Han-bi Jung

  • nar. 22.2.1986 (33 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Woolideuleui ilki
2016 Peurangseu yeonghwacheoreom
2015 Chioebeobgwon
2014 Jolyooingan
2013 Dárek do cely č.7

TV seriály

2017 Teonneol (TV seriál)
2016 Dongnebyeonhosa jodeulho (TV seriál)
Sigeuneol (TV seriál)
2015 O mai bineoseu (TV seriál)
Peurodyusa (TV seriál)
2014 Choigoui gyeolhon (TV seriál)
2011 Shineui kwijeu shijoon 2 (TV seriál)
Sinkisaengdyeon (TV seriál)
2009 Cheonchootaehoo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace