foto

Gerson Oratmangoen

  • nar. 30.7.1983 (36 let)
    Nistelrode, Noord-Brabant, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 2/11 Het spel van de wolf
2013 Bobby a lovci duchů
2010 Schemer

TV seriály

2019 Dit zijn wij (TV seriál)
2011 Overspel (TV seriál)
Seinpost Den Haag (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2006 t Schaep Met De 5 Pooten (TV seriál)
1994 Onderweg naar morgen (TV seriál)

Dokumentární

2009 De Punt (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2016 The Pain Body

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Capsule

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky