foto

Dalton Vigh

  • nar. 10.7.1964 (56 let)
    Rio de Janeiro, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kardec
2018 Nada a Perder
2017 A Comédia Divina
2015 My Hindu Friend
2006 Mulheres do Brasil
1999 Por Trás do Pano

TV seriály

2012 As Brasileiras (TV seriál)
Salve Jorge (TV seriál)
2010 S.O.S. Emergência (TV seriál)
2007 Casos e Acasos (TV seriál)
Duas Caras (TV seriál)
2006 Profeta, O (TV seriál)
2004 Começar de Novo (TV seriál)
2003 Casa das Sete Mulheres, A (TV seriál)
2001 Clone, O (TV seriál)
Os Normais (TV seriál)
1999 Andando Nas Nuvens (TV seriál)
1997 Ossos do Barão, Os (TV seriál)
1996 Xica da Silva (TV seriál)
1995 Malhação (TV seriál)
Tocaia Grande (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky