foto

Brad Morrow

  • nar. 12.5.1942
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 7.11.1997 (55 let)
    Northridge, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1963 Flubberův potomek
1958 I Mobster
1957 El Vampiro
1956 I've Lived Before
The Toy Tiger
1955 Spin and Marty: The Movie
The Big Tip Off
1953 The Farmer Takes a Wife
The Vanquished
1952 Beware, My Lovely
Omlazovací prostředek
Return of the Texan
The Girl in White
The Wild North
1951 Cause for Alarm!
Honeychile
Vysoký cíl
1950 Annie Get Your Gun
The Skipper Surprised His Wife

TV seriály

1962 Going My Way (TV seriál)
1961 Everglades (TV seriál)
The Asphalt Jungle (TV seriál)
1960 The Roaring 20's (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1957 Code 3 (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Chevron Hall of Stars (TV seriál)
Circus Boy (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
1955 Highway Patrol (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
The Adventures of Spin and Marty (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Joe Palooka Story (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Cavalcade of America (TV seriál)
Mr. & Mrs. North (TV seriál)
1951 Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
The Roy Rogers Show (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
The Gene Autry Show (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

TV pořady

1954 The Donald O'Connor Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace