foto

Zoltán Kovács

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Drakulics elvtárs
Seveled
2017 A belső oldal
L.U.F.I.
Whiskey zloděj
2016 Záridő
2013 Coming Out
Na východ od Paříže
2010 T.Ú.K.-Tanár úr kérem! (TV film)
2009 Ztracené časy
2008 Chameleon
2005 Melletted

TV seriály

2019 Alvilág (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 4 (E04)
2012 Átok (TV seriál)
Szakadás (S02E09)
2011 Átok (TV seriál)
Bódulat (S02E02)
A titok (S02E01)

Dokumentární

2009 Miss Plastika: Umění skalpelu

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky