foto

Hiromi Konno

  • nar. 13.9.1975 (43 let)
    Hokkaido, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Gekidžóban Kjókai no kanata: I'll Be Here – Kako hen
Gekidžóban Kjókai no kanata: I'll Be Here – Mirai hen
2011 Eijú densecu: Sora no kiseki The Animation
Ničidžó: Ničidžó no 0 wa
Tansu waraši. (TV film)
2010 Kaibucu ódžo
2009 Isekai no seikiši monogatari
Tendžóbito to Akutobito saigo no tatakai
2008 Gekidžóban Gegege no Kitaró: Nippon bakurecu!!
Šin kjúseišu densecu Hokuto no ken – Kenširó den
2007 Ošare madžo Love and Berry: Šiawase no mahó
Sakura taisen: New York NY
2005 Gekidžóban Air
Saišú heiki kanodžo: Another love song
2004 Re:Cutey Honey
2003 Kidó šinsengumi moejo ken

TV seriály

2018 Jami no bansóša (TV seriál)
2015 Dragon Ball Super (TV seriál)
Moje love story! (TV seriál)
2014 Bišódžo senši Sailor Moon Crystal (TV seriál)
Minna atsumare! Falcom gakuen (TV seriál)
PriPara (TV seriál)
Rail Wars! (TV seriál)
Tokyo ESP (TV seriál)
2013 Kjókai no kanata (TV seriál)
Mijakawake no kúfuku (TV seriál)
2012 Amagami SS+ (TV seriál)
Ačči kočči (TV seriál)
Saki: Ačigahen – Episode of Side-A (TV seriál)
Tanken Driland (TV seriál)
Zumomo to Nupepe (TV seriál)
2011 Fractale (TV seriál)
Mirai nikki (TV seriál)
Ničidžó (TV seriál)
2010 Amagami SS (TV seriál)
Jume miru, anime: On-čan – Season 2 (TV seriál)
Magic Kaito (TV seriál)
2009 Anjamaru Tantei Kiruminzoo (TV seriál)
Kiddy Girl-and (TV seriál)
Nacu no araši! (TV seriál)
Sora o miageru šódžo no hitomi ni ucuru sekai (TV seriál)
Šugo Chara Party! (TV seriál)
2008 Jume miru, Anime: On-čan (TV seriál)
Porphy no nagai tabi (TV seriál)
Skip Beat! (TV seriál)
Šugo Chara!! Doki (TV seriál)
2007 Gegege no Kitaró (TV seriál)
Les Miserables: Šódžo Cosette (TV seriál)
Lucky Star (TV seriál)
MapleStory (TV seriál)
Šugo Chara! (TV seriál)
2006 Jamato nadešiko šiči henge (TV seriál)
Šónen onmjódži (TV seriál)
2005 Air (TV seriál)
Angel Heart (TV seriál)
Fullmetal Panic! The Second Raid (TV seriál)
Kidó šinsengumi: Moe jo ken TV (TV seriál)
Lime-iro rjúkitan Cross (TV seriál)
2004 Soreike! Zukkoke sanningumi (TV seriál)
2003 Fullmetal Panic? Fumoffu (TV seriál)
2002 Aquarian Age: Sign for Evolution (TV seriál)
Kikó sen'njo Róran (TV seriál)
Saišú heiki kanodžo (TV seriál)
2001 Mamimume Mogačo (TV seriál)
Šin Širajuki-hime densecu Pretear (TV seriál)
2000 Vandread (TV seriál)
1999 One Piece (TV seriál)
1998 Sentimental Journey (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Gegege no Kitaró (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace