foto

Roberto Llamas

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Todo va mal (TV film)
1973 Doctor, me gustan las mujeres, ¿es grave?
1970 Mejor del mundo, El
1967 Chinos y... minifaldas
Historia de la frivolidad (TV film)
1966 Amador
El arte de no casarse
1965 El jarama
Los que no fuimos a la guerra
Megatón Ye-Ye
1964 Fuego
Sonría, por favor
1961 Svátek dobročinnosti

TV seriály

1974 Libros, Los (TV seriál)
1971 Obra completa (TV seriál)
1969 La risa española (TV seriál)
1968 Hora once (TV seriál)
Premio, El (TV seriál)
1966 Dichoso mundo (TV seriál)
El tercer rombo (TV seriál)
Teatro de siempre (TV seriál)
Telecomedia de humor (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
Tú tranquilo (TV seriál)
1964 30 grados a la sombra (TV seriál)
Historias para no dormir (TV seriál)
1963 Estudio 3 (TV seriál)
Novela (TV seriál)
Tras la puerta cerrada (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)
1960 Gran teatro (TV seriál)
1959 Teatro de familia (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1974 La cometa naranja (TV seriál)
1970 Remite Maribel (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1968 Pequeño estudio (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky