foto

Rick McCallum

  • nar. 22.8.1950 (70 let)
    Heidelberg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2016 Spojené království
2012 Stíhači Red Tails
2008 Mladý Indiana Jones: Nový vítr
2007 Mladý Indiana Jones: Cesta za světlem
Mladý Indiana Jones: Píseň lásky
2005 Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů
2002 Star Wars: Epizoda II - Klony útočí
2000 Mladý Indiana Jones: Amorovy nástrahy
Mladý Indiana Jones: Masks of Evil
Mladý Indiana Jones: První dobrodružství
Mladý Indiana Jones: Žízeň po životě
1999 Mladý Indiana Jones: Dobrodružství v tajné službě
Mladý Indiana Jones: Démoni mámení
Mladý Indiana Jones: Oganga, vládce nad životem a smrtí
Mladý Indiana Jones: Peklo v zákopech
Mladý Indiana Jones: Pouštní anabáze
Mladý Indiana Jones: Prázdninové dobrodružství
Mladý Indiana Jones: Příběhy nevinnosti
Mladý Indiana Jones: Přízračný vlak
Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba
The Adventures of Young Indiana Jones: Espionage Escapades
1997 Pirates and the Prince, The
Treasure of the Hidden Planet
1996 Mladý Indiana Jones: Putování s otcem
1995 Mladý Indiana Jones: Tajemství pavího oka (TV film)
Mladý Indiana Jones: Útok jestřábů
1994 Mladý Indiana Jones: Hollywoodské třeštění (TV film)
Vraždy v Radiolandu
1989 Strapless
1988 Tidy Endings (TV film)
Track 29
1986 Trosečník
1985 Dítě snů

TV seriály

2020 Schatten der Mörder – Shadowplay (ZDF-Fassung) (TV seriál)
Shadowplay (TV seriál)
2018 Britannia (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
2013 Bez hranic (TV seriál)
2011 Borgia (TV seriál)
1993 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
Transylvania, January 1918 (S02E22)
Palestine, October 1917 (S02E21)
Prague, August 1917 (S02E20)
další epizody (18)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
Barcelona, May 1917 (S02E04)
Germany, Mid-August 1916 (S02E03)
Somme, Early August 1916 (S02E02)
další epizody (10)
1989 Blackeyes (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)

Hudební videoklipy

2015 Kryštof - Ty a já (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Host

TV pořady

2005 Made in Hollywood (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky