foto

Rick McCallum

  • nar. 22.8.1950 (68 let)
    Heidelberg, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2016 Spojené království
2012 Red Tails
2008 Mladý Indiana Jones: Nový vítr
2007 Mladý Indiana Jones: Cesta za světlem
Mladý Indiana Jones: Démoni mámení
Mladý Indiana Jones: Píseň lásky
2005 Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů
2002 Star Wars: Epizoda II - Klony útočí
2000 Mladý Indiana Jones: Amorovy nástrahy
Mladý Indiana Jones: Dobrodružství v tajné službě
Mladý Indiana Jones: Masks of Evil
Mladý Indiana Jones: První dobrodružství
Mladý Indiana Jones: Žízeň po životě
1999 Mladý Indiana Jones: Oganga, vládce nad životem a smrtí
Mladý Indiana Jones: Peklo v zákopech
Mladý Indiana Jones: Prázdninové dobrodružství
Mladý Indiana Jones: Příběhy nevinnosti
Mladý Indiana Jones: Přízračný vlak
Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba
The Adventures of Young Indiana Jones: Espionage Escapades
1997 Pirates and the Prince, The
Treasure of the Hidden Planet
1996 Mladý Indiana Jones: Putování s otcem
1995 Mladý Indiana Jones: Tajemství pavího oka (TV film)
Mladý Indiana Jones: Útok jestřábů
1994 Mladý Indiana Jones: Hollywoodské třeštění (TV film)
Vraždy v Radiolandu
1992 Mladý Indiana Jones: Pouštní anabáze
1989 Strapless
1988 Tidy Endings (TV film)
Track 29
1986 Trosečník
1985 Dítě snů

TV seriály

2018 Britannia (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
2013 Bez hranic (TV seriál)
2011 Borgia (TV seriál)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1989 Blackeyes (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)

Hudební videoklipy

2015 Kryštof - Ty a já (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace