foto

Rick McCallum

  • nar. 22.8.1950 (67 let)
    Heidelberg, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2016 A United Kingdom
2012 Red Tails
2008 Mladý Indiana Jones: Nový vítr
2007 Mladý Indiana Jones: Cesta za světlem
Mladý Indiana Jones: Démoni mámení
Mladý Indiana Jones: Píseň lásky
2005 Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů
2002 Star Wars: Epizoda II - Klony útočí
2000 Mladý Indiana Jones: Amorovy nástrahy
Mladý Indiana Jones: Dobrodružství v tajné službě
Mladý Indiana Jones: Masks of Evil
Mladý Indiana Jones: První dobrodružství
Mladý Indiana Jones: Žízeň po životě
1999 Mladý Indiana Jones: Oganga, vládce nad životem a smrtí
Mladý Indiana Jones: Peklo v zákopech
Mladý Indiana Jones: Prázdninové dobrodružství
Mladý Indiana Jones: Příběhy nevinnosti
Mladý Indiana Jones: Přízračný vlak
Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba
The Adventures of Young Indiana Jones: Espionage Escapades
1997 Pirates and the Prince, The
Treasure of the Hidden Planet
1996 Mladý Indiana Jones: Putování s otcem
1995 Mladý Indiana Jones: Tajemství pavího oka (TV film)
Mladý Indiana Jones: Útok jestřábů
1994 Mladý Indiana Jones: Hollywoodské třeštění (TV film)
Vraždy v Radiolandu
1992 Mladý Indiana Jones: Pouštní anabáze
1989 Strapless
1988 Tidy Endings (TV film)
Track 29
1986 Trosečník
1985 Dítě snů

TV seriály

2018 Britannia (TV seriál)
2013 Bez hranic (TV seriál)
2011 Borgia (TV seriál)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1989 Blackeyes (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)

Hudební videoklipy

2015 Kryštof - Ty a já (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace