foto

Annabel Oakes

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 All Exchanges Final
2008 Morenita, el escándalo

TV seriály

2017 Atypický (TV seriál)
Příjemná přírodní vůně (S01E04)
Downward Dog (TV seriál)
Old (E06)
2016 Angel from Hell (TV seriál)
2015 Sirens (TV seriál)
Sub-Primal Fears (S02E13)
All The Single Ladies (S02E05)
Transcendual (S02E04)
2012 Nešika (TV seriál)
Are You There God? It's Me, Jenna (S02E04)
2011 State of Georgia (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 All Exchanges Final

Producentská filmografie

Filmy

2016 All Exchanges Final

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky