foto

Miloslav Maršálek

  • nar. 9.11.1945 (74 let)
    Dambořice, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Pinocchio
2018 Dukla 61 (TV film)
2017 Hluk (amatérský film)
2011 Alois Nebel
2010 Seth (studentský film)
1998 Bedna s datlemi (TV film)
Vykání psovi (TV film)
1996 ...ani smrt nebere
1994 Prosté krutosti (TV film)
1992 Bydlela v hotelu U Andělů (TV film)
Zítra to spustíme (TV film)
Čarodějka
1991 Bráškové (TV film)
Honzík (TV film)
O líné Pepině, Vojtovi a sedmi raraších (TV film)
Poslední (TV film)
Šance jako hrom (TV film)
1990 Stalo se v Aleppu (TV film)
1989 Král lenochů (TV film)
1988 Abaj a Žabaj (TV film)
Zkušební doba (TV film)
1987 Dům pro dva
1985 Šahrazád (TV film)

TV seriály

2018 Dáma a Král (TV seriál)
Smrt na dlouhých vlnách (S02E04)
2017 Specialisté (TV seriál)
Staré hříchy (S02E07)
Svět pod hlavou (TV seriál)
Anděl odplaty (E02)
Stín kapradiny (E01)
Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Dražba (S01E12)
Udavač (S01E11)
Padělek (S01E07)
další epizody (7)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Vídeňské líbánky (E02)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Láska až na krev (S01E11)
2014 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Exekuce (S01E13)
Místo narození (S01E12)
2012 Zázraky života (TV seriál)
Bezesné noci (S02E04)
Vetřelci a lovci (TV seriál)
Krutá nevěra (E02)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Znamení koně (TV seriál)
Legenda (S01E10)
Výpověď (S01E09)
2008 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Z kobry kotě neuděláš (S03E62)
2006 Letiště (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)
2001 Četnické humoresky (TV seriál)
Slepice versus Slepička (S01E01)
2000 Ranč U Zelené sedmy (TV seriál)
Jak se věštba splnila (S02E14)
Jak jsme měli kojence i Japonce (S02E13)
Jak Elis jela rallye (S02E12)
další epizody (14)
1998 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Vykání psovi (E14)
1996 Konec velkých prázdnin (TV seriál)
Ztráty a nálezy (E06)
Naděje umírá poslední (E05)
1993 Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
Cestou do synagogy (E03)
1992 Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
Kavárna Daubner (E02)
Zázraky u rabína (E01)

Dokumentární

2011 Mlčení, modlitba, pokání (TV film)
2000 Šumný Prostějov (TV film)

Divadelní záznam

2014 Indián v ohrožení (divadelní záznam)
2003 Top Dogs (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2016 Pirátské vysílání (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky