foto

Miroslav Maršálek

  • nar. 9.11.1945 (72 let)
    Dambořice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dukla 61 (TV film)
Pinocchio
2014 Indián v ohrožení (divadelní záznam)
2011 Alois Nebel
2010 Seth (studentský film)
2003 Top Dogs (divadelní záznam)
1998 Bedna s datlemi (TV film)
Vykání psovi (TV film)
1996 ...ani smrt nebere
1994 Prosté krutosti (TV film)
1992 Bydlela v hotelu U Andělů (TV film)
Zítra to spustíme (TV film)
Čarodějka
1991 Bráškové (TV film)
Honzík (TV film)
O líné Pepině, Vojtovi a sedmi raraších (TV film)
Poslední (TV film)
Šance jako hrom (TV film)
1989 Král lenochů (TV film)
1988 Abaj a Žabaj (TV film)
Zkušební doba (TV film)
1987 Dům pro dva
1985 Šahrazád (TV film)

TV seriály

2018 Dáma a Král (TV seriál)
Smrt na dlouhých vlnách (S02E04)
2017 Specialisté (TV seriál)
Staré hříchy (S02E07)
Svět pod hlavou (TV seriál)
Anděl odplaty (E02)
Stín kapradiny (E01)
Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Dražba (E12)
Udavač (E11)
Padělek (E07)
další epizody (7)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Vídeňské líbánky (E02)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Láska až na krev (S01E11)
2014 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Exekuce (S01E13)
Místo narození (S01E12)
2012 Zázraky života (TV seriál)
Bezesné noci (S02E04)
Vetřelci a lovci (TV seriál)
Krutá nevěra (E02)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Znamení koně (TV seriál)
Legenda (S01E10)
Výpověď (S01E09)
2008 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Z kobry kotě neuděláš (S03E62)
2006 Letiště (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)
2000 Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
Jak se věštba splnila (S02E14)
Jak jsme měli kojence i Japonce (S02E13)
Jak Elis jela rallye (S02E12)
další epizody (14)
1998 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Vykání psovi (E14)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Slepice versus Slepička (S01E01)
1996 Konec velkých prázdnin (TV seriál)
1993 Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
Cestou do synagogy (E03)
1992 Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
Kavárna Daubner (E02)
Zázraky u rabína (E01)

Dokumentární

2011 Mlčení, modlitba, pokání (TV film)
2000 Šumný Prostějov (TV film)

TV pořady

2016 Pirátské vysílání (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace