foto

Joanna Phillips-Lane

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Danielle Steel: Buď otcem mého dítěte (TV film)
1988 Affair in Mind, An (TV film)
1983 Flying Into the Wind (TV film)

TV seriály

2004 The Courtroom (TV seriál)
2003 Zločiny v zahradách (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1997 Wing and a Prayer (TV seriál)
1993 Health and Efficiency (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Hercule Poirot (TV seriál)
Nástrahy zubařského křesla (S04E03)
1991 Roy's Raiders (TV seriál)
1990 One Foot in the Grave (TV seriál)
1989 Capital City (TV seriál)
1986 Bread (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace