foto

Oľga Vronská

  • nar. 13.12.1920
    Levoča, Slovensko, Československo
  • zem. 3.5.2002 (81 let)
    Bratislava, Slovensko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Zabíjačka (TV film)
1998 Rivers of Babylon
1997 Orbis Pictus
1996 Normálny cvok (TV film)
Prášky na spanie (TV film)
1995 Mikuláš Mráz
1994 Národný hriešnik (TV film)
Pod vŕbou (TV film)
1993 Hon na čarodejnice (TV film)
Na Bukvovom dvore (TV film)
1992 Všechno co mám rád
1990 Celý deň obchádzam panelák (TV film)
Garsónka (TV film)
Útrapy z rozumu (TV film)
1989 Blšiak (TV film)
Mali ste mi to povedať (TV film)
Rentabilita (TV film)
Reverend (TV film)
1988 Ale, choď!
Ja, stará mama, Iliko a Illarion (TV film)
Marhuľový lekvár (TV film)
1987 Dribling (TV film)
Čakanie na všedné dni (TV film)
1986 Dvojitá zadarmo (TV film)
O siedmich rokoch (TV film)
1985 Návrat (TV film)
Plánka (TV film)
Tichá radosť
1984 Decko v dome (TV film)
Dom pod morušou (TV film)
Drevená krava (TV film)
Veľká noc (TV film)
1983 Anička Jurkovičová (TV film)
Do pivnice
Štvrtý rozmer
1982 Chuť vody (TV film)
Posledný svojho rodu (TV film)
Pásla kone na betóne
Veľké šťastie (TV film)
Zločin a pokánie (TV film)
Špiónka v galérii (TV film)
Živý sen (TV film)
1981 Bičianka z doliny (TV film)
Plesové šaty (TV film)
Pohľad do zrkadla (TV film)
Starý včelár (TV film)
Stena (TV film)
1980 Nebezpečné známosti (TV film)
Steny (TV film)
Strašne ošemetná situácia (TV film)
Človek nikdy nevie (TV film)
Šuchot suchého lístia (TV film)
1979 Cnostný Metod
Dobrí ľudia ešte žijú (TV film)
1978 Horúci dych (TV film)
Zlaté časy
1977 Lavína (TV film)
Sedem krátkych rokov inžiniera Hagaru (TV film)
Sieťovka (TV film)
Vládca Oidipus (TV film)
1976 Desať percent nádeje
Krátký život
Milosrdný čas
Prvá nadovšetky (TV film)
Skrytou kamerou (TV film)
Sváko Ragan (TV film)
Zenovo vedomie (TV film)
1975 Tetované časom
1974 Únava materiálu (TV film)
1973 Chcem (TV film)
Milionár (TV film)
Očovské pastorále
Prípad krásnej nerestnice
Statky zmätky (TV film)
Čierne ovce (TV film)
1972 Letokruhy
Prečo Adam Chvojka vicerichtár spáva doma? (TV film)
Človek na moste
1971 Diablova pomsta
Žiarlivé ženy (TV film)
1969 Hedda Gablerová (TV film)
1968 Zbehovia a pútnici
Úsmev Mony Lízy (TV film)
1967 Volanie démonov
1963 Tvár v okne
1961 Vždy možno začať
1960 Skalní v ofsajde
1959 Muž, ktorý sa nevrátil
1958 Šťastie príde v nedeľu
1956 Čert nespí
Čisté ruky
1952 Lazy sa pohly
1949 Katka

TV seriály

1983 Maťo Šidlo Mátožidlo (TV seriál)
1982 Život bez konca (TV seriál)
Leto 1916 (E04)
1980 Svadba bez nevesty (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 2 (E02)
1978 Ve znamení Merkura (TV seriál)

Divadelní záznam

1969 Stromy zomierajú postojačky (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1983 Smejeme sa storočiami (TV pořad)