foto

Širó Saitó

  • nar. 31.8.1956 (62 let)
    Sakata, Yamagata, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Arslan Senki (2016)
2015 Dragon Ball Z: Fukkacu no F
2012 Sankarea
2011 Lupin sansei: Či no kokuin – Eien no Mermaid (TV film)
2009 Jattáman
2005 Saint seija: Meió Hades meikai hen
2004 Dai Jamato Zero gó
2001 Cesta do fantazie
1999 Gundress
1997 Princezna Mononoke

TV seriály

2018 Angolmois: Genkó kassenki (TV seriál)
Megalo Box (TV seriál)
2017 Granblue Fantasy the Animation (TV seriál)
Seikai suru Kado (TV seriál)
2016 Arslan senki: Fúdžin ranbu (TV seriál)
2015 Arslan senki (TV seriál)
Dragon Ball Super (TV seriál)
Gaččaman Crowds: Insight (TV seriál)
2014 Sabagebu! (TV seriál)
2013 Gaččaman Crowds (TV seriál)
Kingdom (TV seriál)
Log Horizon (TV seriál)
2012 Curitama (TV seriál)
Kingdom (TV seriál)
Sankarea (TV seriál)
2011 Toriko (TV seriál)
2010 Black Lagoon: Roberta's Blood Trail (TV seriál)
Cobra the Animation (TV seriál)
2009 Fairy Tail (TV seriál)
Tegami bači (TV seriál)
2007 Blue Dragon (TV seriál)
Claymore (TV seriál)
MapleStory (TV seriál)
Seirei no moribito (TV seriál)
2006 Black Lagoon (TV seriál)
Black Lagoon: The Second Barrage (TV seriál)
Demašita! Powerpuff Girls Z (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Gun dó Musaši (TV seriál)
Kekkaiši (TV seriál)
2005 Dívka z Pekla (TV seriál)
Gallery Fake (TV seriál)
Ginga densetsu Weed (TV seriál)
2004 Bleach (TV seriál)
Jakitate!! Japan (TV seriál)
Monster (TV seriál)
2003 PopoloCrois (TV seriál)
2002 Kókaku kidótai: Stand Alone Complex (TV seriál)
Saišú heiki kanodžo (TV seriál)
2001 Pecola (TV seriál)
2000 Inu Yasha (TV seriál)
1999 One Piece (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace