foto

Džin Horikawa

  • nar. 16.12.1962 (57 let)
    Hyōgo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Mardock Scramble: Aššuku
2007 Initial D: Battle Stage 2
2004 Wind: A Breath of Heart
2003 Hadžime no ippo: Champion Road (TV film)
Hadžime no ippo: The Fighting! – Kimura Tacuja vs Mašiba Rjó
Tokijští kmotři
2001 Angelique: Seiči jori ai o komete
Guren
1997 B't X Neo
Kigjó senši Jamazaki Long Distance Call
Rjúki denšó

TV seriály

2017 Seikai suru Kado (TV seriál)
2016 Active Raid: Kidó kjóšúšicu dai hači gakari (TV seriál)
Active Raid: Kidó kjóšúšicu dai hači gakari 2nd (TV seriál)
2014 Free! Eternal Summer (TV seriál)
2012 Area no kiši (TV seriál)
2011 Un-Go (TV seriál)
Čihajafuru (TV seriál)
2010 Densecu no júša no densecu (TV seriál)
Super Robot Taisen OG: The Inspector (TV seriál)
2009 Fullmetal Alchemist: Bratrství (TV seriál)
Guin Saga (TV seriál)
Hadžime no Ippo: The Fighting – New Challenger (TV seriál)
Kobato. (TV seriál)
RideBack (TV seriál)
2008 Blue Dragon: Tenkai no šiči rjú (TV seriál)
Mission-E (TV seriál)
2007 Blue Dragon (TV seriál)
Deltora Quest (TV seriál)
Kidó senši Gundam 00 (TV seriál)
Wangan Midnight (TV seriál)
2006 Gun dó Musaši (TV seriál)
Pokémon: Diamant a perla (TV seriál)
Super Robot Taisen: Original Generation – Divine Wars (TV seriál)
2005 IGPX: Immortal Grand Prix (TV seriál)
MAR Heaven (TV seriál)
Šakugan no Šana (TV seriál)
2004 Bakurecu tenši (TV seriál)
Initial D Fourth Stage (TV seriál)
Posel klamů (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Dead Aggressor (TV seriál)
Wind: A Breath of Heart (TV seriál)
Šinkon gattai Godannar!!: Second Season (TV seriál)
2003 Dear Boys (TV seriál)
Firestorm (TV seriál)
Fullmetal Alchemist (TV seriál)
Gad Guard (TV seriál)
Gunparade March: Arata naru kógunka (TV seriál)
Šinkon gattai Godannar!! (TV seriál)
2002 Džúni kokuki (TV seriál)
Mahoromatic: Motto ucukušii mono (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
2001 Mahoromatic (TV seriál)
2000 Hadžime no Ippo: The Fighting! (TV seriál)
1999 Digimon Adventure (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Devilman Lady (TV seriál)
Serial Experiments: Lain (TV seriál)
1996 B't X (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
1988 Ginga eijú densecu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky