foto

Majumi Janagisawa

  • nar. Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Appleseed XIII: Jogen
Appleseed XIII: Juigon
2010 Broken Blade
2007 Murder Princess
2005 Munto: Toki no kabe wo koete
2004 Kaleido Star: Aratanaru Tsubasa - Extra Stage
1999 Weiß kreuz

TV seriály

2014 Break Blade (TV seriál)
Cross Ange: Tenshi to ryū no Rondo (TV seriál)
2009 Ókami to kóšinrjó II (TV seriál)
2007 Rocket Girls (TV seriál)
2006 Gun dó Musaši (TV seriál)
Le Chevalier D'Eon (TV seriál)
2005 Okusama wa džošikósei (TV seriál)
2004 Girls Bravo - first season (TV seriál)
2003 Kaleido Star (TV seriál)
2001 Kidó tenši Angelic Layer (TV seriál)
Pecola (TV seriál)
2000 Inu Yasha (TV seriál)
1999 The Big O (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky