foto

Jack Raine

  • nar. 18.5.1897
    Willesden, London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 30.5.1979 (82 let)
    South Laguna, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Kouzelná slečna Priceová
Scandalous John
1969 Hello, Dolly!
1968 Likvidace sestry George
1967 Pan doktor a jeho zvířátka
1966 Náš muž Flint
Útok na Queen Mary
1965 Do Not Disturb
1964 Amerikanizace Emilky
My Fair Lady
1962 Taras Bulba
1959 Nátlak
Woman Obsessed
1957 Nezapomenutelná láska
Svědek obžaloby
1956 Den D
1955 How to Be Very, Very Popular
Interrupted Melody
Moonfleet
Ne jako cizinec
Prince of Players
Soldier of Fortune
1954 Bengal Brigade
Rhapsody
Sloní stezka
Stříbrný kalich
1953 Botany Bay
Dangerous When Wet
Julius Caesar
Krysy pouště
Příběh tří lásek
Rogue's March
Young Bess
1952 Above and Beyond
Holiday for Sinners
Les Miserables
The Happy Time
1949 No Way Back
1948 Calling Paul Temple
Easy Money
Good Time Girl
My Brother's Keeper
Story of Shirley Yorke, The
1947 Jak se lidé žení
Just William's Luck
Mine Own Executioner
Vražedné pochybnosti
1945 I Didn't Do It
1940 For Freedom
Girl in the News
Neutral Port
Sailors Don't Care
1938 Double or Quits
Life of St. Paul
Meet Mr. Penny
1935 Mimi
1934 Dangerous Ground
Lilies of the Field
Little Friend
Love, Life and Laughter
Red Ensign
The Clairvoyant
1933 Fortunate Fool, The
Out of the Past
The Ghoul
The House of Trent
Two Wives for Henry
1932 Fires of Fate
Her Night Out
1930 Comets
Infatuation
Night Birds
Raise the Roof
Suspense
The Middle Watch
1929 Noční život
1927 The Shepherd: Psalm 23

TV seriály

1967 Ironside (TV seriál)
1965 My Mother the Car (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Spur of the Moment (S05E21)
1963 Burke's Law (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Passage on the Lady Anne (S04E17)
1961 Ripcord (TV seriál)
1959 The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Mister Ed (TV seriál)
1957 Goodyear Theatre (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
1956 Telephone Time (TV seriál)
1955 Ford Star Jubilee (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Adventures of the Falcon (TV seriál)
Father Knows Best (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
Your Favorite Story (TV seriál)
1952 Chevron Theatre (TV seriál)
China Smith (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace