foto

Mario Maranzana

  • nar. 14.7.1930
    Trieste, Friuli-Venezia Giulia, Itálie
  • zem. 12.1.2012 (81 let)
    Rome, Lazio, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Černá ovce
2006 Terapia Roosevelt
1999 Via degli angeli, La
1988 Bohème, La
Coscienza di Zeno, La (TV film)
1984 Signore e signori
1981 Dáma s kaméliemi
1980 Cicala, La
Den Cobry
Mlčenlivé ženy venkova
1979 Aféra Concorde
1978 Incontri molto ravvicinati del quarto tipo
Inquilina del piano di sopra, L'
Interno di un convento
1977 Calde notti di Caligola, Le
1976 Donna chiamata Apache, Una
La pretora
Napraforgó
Scandalo in famiglia
Sežehnuti horoucí vášní
1975 Conviene far bene l'amore
Dolci zie, Le
Gangsterova milenka
1973 Vedova inconsolabile ringrazia quanti la consolarono, La
1972 L'etrusco uccide ancora
Lady Caroline Lamb
1971 Belve, Le
Ma che musica maestro
1970 Sebevražedné komando
1969 Sbohem, pane profesore!
1968 Ciccio perdona... Io no!
Il sole è di tutti
Nipoti di Zorro, I
Scacco internazionale
Vivo per la tua morte
1967 Barbieri di Sicilia, I
Le Due facce del dollaro
1966 Un dólar de fuego

TV seriály

2002 Lo zio d'America (TV seriál)
1998 Dio ci ha creato gratis (TV seriál)
S.P.Q.R. (TV seriál)
1993 Celia (TV seriál)
1987 I ragazzi della 3 C (TV seriál)
1986 Diciottanni - Versilia 1966 (TV seriál)
1981 I giochi del diavolo (TV seriál)
1973 Puccini (TV seriál)
1969 D'Artagnan (TV seriál)
Giocando a golf una mattina (TV seriál)
Nero Wolfe (TV seriál)
1968 Allo ! Fernandel (TV seriál)
La donna di quadri (TV seriál)
1967 Breve gloria di mister Miffin (TV seriál)
1965 La figlia del capitano (TV seriál)
1964 Giornalino di Gian Burrasca, Il (TV seriál)
Le inchieste del commissario Maigret (TV seriál)
1961 Poly (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky