foto

Karel Slach

  • nar. 17.12.1940 (79 let)
    Tábor, Protektorát Čechy a Morava

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2008 Rómsky holokaust
2002 Emigranti (TV film)
1995 Po letech (TV film)
1991 Případy pana Janíka (TV film)
1964 Třináct minut (studentský film)
1963 Alcron (studentský film)

TV seriály

2003 Komediograf (TV seriál)

Dokumentární

2019 Komunismus a síť aneb Konec zastupitelské demokracie
2017 Husa na provázku (TV seriál)
Divadlo jako hnutí (E10)
Svlékání z kůže (E09)
Provázek v říši divů (E08)
další epizody (10)
2015 Zvláštní znamení touha (TV seriál)
Jako v rezervaci (E13)
Běžte s tou operou na Portu (E12)
Kanada (E11)
další epizody (13)
2014 Cesta lesem
2012 Arcibiskup s lidskou tváří (TV film)
Pupek nebe
2011 Inventura Febia (TV seriál)
První kroky (E01)
Krvavý potlach na severu
Pašie v Európe
Tmář a jeho rod aneb Slzavé údolí pyramid
Zelení aneb příběhy ze stranického života (studentský film)
2010 Piškanderdulá (TV film)
2009 Náš první hospodář (TV film)
2007 Klubáci a školáci (TV film)
2006 Pašije na provázku (TV film)
Záviš - kníže pornofolku pod vlivem Griffithovy Intolerance a Tatiho Prázdnin pana Hulota aneb Vznik a zánik Československa (1918–1992)
2005 Kamenolom boží
2004 Hrnec smíchu (TV film)
Václav Bělohradský: Nikdo neposlouchá (TV film)
2002 ...to jsou těžké vzpomínky (TV film)
Kdo bude hlídat hlídače aneb Klíč k chaloupce strýčka Toma
2000 Bohemia docta aneb Labyrint světa a lusthauz srdce
1998 Básně Ivana Wernische (TV film)
Jeden rok (TV film)
1997 Cenu má pouze cesta (TV film)
Zblízka (TV seriál)
Zviditelnění
Ó, ty černý ptáčku (TV film)
1996 Co dělat? (Cesta z Prahy do Českého Krumlova aneb Jak jsem sestavoval novou vládu)
Hlášení o pohybu (TV film)
Proměny mimů (TV film)
Svět bez hranic (TV seriál)
1995 Svatbičky pro Češi ztracený (TV film)
1993 Dotyky s ohňom (TV film)
GEN - Galerie elity národa (TV seriál)
Petr Cibulka (TV film)
Veselý malíř vážně (TV film)
Výchovná dramatika nepočujúcích
1992 Nový Hyperion aneb Volnost, rovnost, bratrství
Olga Babrajová a Klára Adamová (TV film)
Turba ergo teatro (TV film)
Zlomok času
Zpráva o jednom procesu (TV film)
Želania (TV film)
1986 Tak blízko do Terchovej (TV film)
Tráva je zelená a obloha modrá (TV film)
1975 František Palacký vzpomíná
1970 Robotník X
1969 Šibenica
1965 Artisti
Učenie (studentský film)

TV pořady

2010 Na hranici tradic (TV pořad)
2005 Kosmopolis (TV pořad)
2003 Ilustrované fejetony Ludvíka Vaculíka (TV pořad)
2000 Cesty víry (TV pořad)
Katovna (TV pořad)
Velký vůz (TV pořad)
1999 Děti okamžiku (TV pořad)
1996 Americké obrázky (TV pořad)
1992 Oko - pohled na současnost (TV pořad)

Divadelní záznam

2003 Hotovo! Konec. (divadelní záznam)

Režijní filmografie

Dokumentární

2011 Krvavý potlach na severu
2010 Piškanderdulá (TV film)
2007 Klubáci a školáci (TV film)
1997 Cenu má pouze cesta (TV film)
Zblízka (TV seriál)
1996 Hlášení o pohybu (TV film)
Svět bez hranic (TV seriál)
1995 Svatbičky pro Češi ztracený (TV film)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2007 Klubáci a školáci (TV film)

Herecká filmografie

Dokumentární

1992 Turba ergo teatro (TV film)

Fanoušci tvůrce