foto

Béla Spindler

  • nar. 2.10.1954 (66 let)
    Székesfehérvár, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Swing
2009 Rózsaszín sajt
2008 Casting minden
2007 Buhera mátrix
2006 A hét nyolcadik napja
2005 Blondýn v maléru
Stezky světla
2002 Előre!
2001 Csocsó, avagy éljen május elseje!
1999 Európa expressz
1998 Ámbár tanár úr
1996 Szamba
1994 A kert (TV film)
1993 Nikdy nezemřeme
1989 Ismeretlen ismerős
1988 Titánia, Titánia, avagy a dublörök éjszakája
1987 Férfi és nő (TV film)
1986 A nagymama (TV film)
1984 Hra v oblacích
1982 A tökfilkó (TV film)
1980 Vizsgálat Martinovics Ignác szászvári apát és társainak ügyében (TV film)
1979 A király meztelen (TV film)
Gombó kinn van (TV film)
1978 Mednyánszky (TV film)

TV seriály

2013 Hacktion (TV seriál)
A tékozló fiú (S05E01)
2012 Munkaügyek (TV seriál)
Uniós ellenörzés (S01E09)
2008 Tűzvonalban (TV seriál)
Erővonalak (S02E01)
1995 Patika (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Kisváros (TV seriál)
Íjászok (E41)
Túszszedés (E40)
A sivatagi rózsa (E39)
další epizody (10)
1994 Kisváros (TV seriál)
Műlesiklás (E31)
Tuniszi kapcsolat (E30)
A fegyvercsempész (E29)
další epizody (17)
1993 Kisváros (TV seriál)
Tehénkeringő (E14)
Égi vendég (E13)
Emberrablók (E12)
další epizody (14)
1982 Ferenc Liszt (TV seriál)
Az utolsó turné (E16)
Csárdás macabre (E15)
A jövő határtalan távlatában (E14)

Divadelní záznam

2011 A nagymama (divadelní záznam)
1984 A revizor (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1996 Áloműzők (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky