foto

Erin Deck

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Rabid
2018 Our House
2015 After the Ball
Big Sky
2013 Schism
2012 The Barrens
The Devil's Carnival

TV seriály

2019 Into the Badlands (TV seriál)
Rekviem za padlé (S03E15)
Dračí zub, dráp panterův (S03E12)
2018 Into the Badlands (TV seriál)
Levhard se chytá oblak (S03E08)
Leopard líčí na Králíčka (S03E03)
2016 Letterkenny (TV seriál)
Slasher (TV seriál)
2015 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
2013 Darknet (TV seriál)
2004 Jane Show, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky