foto

Elisa Beuger

  • nar. 22.10.1979 (41 let)
    Rotterdam, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Super třída v oblacích
Tiché doteky
2018 Tot het einde van de wereld
2016 Houvast
Super třída na fotbale
2015 Bloed, zweet & tranen
Holky na hřišti
2014 Panopticum
2012 Nick
2010 De Maan Is Kapot
2007 Moordwijven
2006 Wild Romance

TV seriály

2019 Morten (TV seriál)
2018 De regels van Floor (TV seriál)
2017 Brussel (TV seriál)
Zenith (TV seriál)
2016 De mannen van dokter Anne (TV seriál)
Super třída (TV seriál)
2014 Heer & Meester (TV seriál)
2012 Beatrix, Oranje onder Vuur (TV seriál)
Divorce (TV seriál)
Dokter Tinus (TV seriál)
Moordvrouw (TV seriál)
2011 A'dam - E.V.A. (TV seriál)
Overspel (TV seriál)
2010 Bloedverwanten (TV seriál)
2009 Verborgen gebreken (TV seriál)
2008 Koning van de Maas (TV seriál)
2007 De co-assistent (TV seriál)
Flikken Maastricht (TV seriál)
2006 Lotte (TV seriál)
Shouf shouf! (TV seriál)
2005 Enneagram (TV seriál)
Gooische vrouwen (TV seriál)
Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
Parels & zwijnen (TV seriál)
Vuurzee (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky