foto

Josef Krofta

  • nar. 30.3.1943
    Uherské Hradiště, Protektorát Čechy a Morava
  • zem. 18.3.2015 (71 let)
    Hradec Králové, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1986 Jak to bylo dědečku
1984 Příběh o statečném Vladislavovi a věrné Elišce
1969 Improvizácie na Thémato láska alebo Maco Debnár v 36 postavách rôznych (TV film)

Dokumentární

1997 Tančící dům (TV film)

Divadelní záznam

2005 Medardo a Pamela (divadelní záznam)
1999 Tři zlaté vlasy děda Vševěda (divadelní záznam)
1991 Drak na Chmelnici (divadelní záznam)
1987 Prodaná nevěsta (divadelní záznam)
1984 Zlatovláska (divadelní záznam)
1981 Na Candida (divadelní záznam)

Herecká filmografie

Dokumentární

2012 Josef Krofta (TV film)
2005 Příběhy slavných (TV seriál)
Dřevěný mikrokosmos (S06E15)
2000 Evropané (TV seriál)

Host

TV pořady

2005 Všechnopárty (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Divadelní záznam

2005 Medardo a Pamela (divadelní záznam)
1981 Na Candida (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky