foto

Maja Okamoto

  • nar. 3.2.1967 (53 let)
    Šindžuku, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Sylvanian Families (TV film)
2006 Kidó senši Z Gundam: A New Translation – Hoši no kodó wa ai
Kikóši Enma
2005 Kidó senši Z Gundam: A New Translation – Hoši o cugu mono
Kidó senši Z Gundam: A New Translation – Koibitotači
2002 Sakura Taisen: Sumire Kanzaki intai kinen – Su Mi Re
2001 Sakura taisen: Kacudó šašin
Sekai meisaku gekidžó kankecu ban: Nanacu no umi no Tico (TV film)
1999 Marco: Haha o tazunete sanzenri
Sakura taisen: Góka kenran
1998 Gekiganger 3: Nekkecu daikessen!!
Kidó senkan Nadesico: Prince of Darkness
Makai tenšó
Meitantei Conan: Džújonbanme no Target
1997 Buttobi!! CPU
Džigoku sensei Nube: Kjófu no nacujasumi! Ajaši no umi no densecu!
Macross Dynamite 7
Manami & Nami Sprite
Matamata Saber Marionette J
Onkjó seimeitai Noiseman
Vampire Hunter
1996 Akiko
Burn Up! W
Musekinin kančó Tylor: Čidžó jori eien ni
Parade Parade
Slayers Return
1995 Lupin sansei: Harimao no zaiho wo oe!! (TV film)
Mahó šódžo Pretty Sammy
1994 Kusatta kjóši no hóteišiki
Musekinin kančó Tylor: Tokubecu hen – Hitoribočči no sensó
1993 Mellow
1992 Kórjú densecu Villgust
Silent Mobius 2
1991 Silent Mobius: The Motion Picture
1988 Jósei ó
Kidó senši SD Gundam
Maison Ikkoku: Kankecu hen (TV film)
1987 Circuit Angel: Kecui no Starting Grid
Grey: Digital Target
Hadža taisei Dangaió
Šin Maple Town monogatari: Palm Town hen – Konničiwa! Atarašii mači
1986 Maple Town monogatari
Twinkle Heart Part 1: Gingakei made todokanai
Violence Jack: Harem Bomber Hen
Wannabes
1985 Megazone 23

TV seriály

2010 Sora no otošimono: Forte (TV seriál)
2009 Konničiwa Anne: Before Green Gables (TV seriál)
Sora no otošimono (TV seriál)
Viper's Creed (TV seriál)
2008 Major 4th Series (TV seriál)
Porphy no nagai tabi (TV seriál)
2007 El Cazador de la bruja (TV seriál)
Kišin taisen Gigantic Formula (TV seriál)
2006 Bakumacu kikansecu: Iro wa nioedo (TV seriál)
D.Gray-man (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Jamato nadešiko šiči henge (TV seriál)
2005 Fullmetal Panic! The Second Raid (TV seriál)
Ginban Kaleidoscope (TV seriál)
Glass no kamen (TV seriál)
Speed Grapher (TV seriál)
2004 Onmjó taisenki (TV seriál)
1998 Momoiro Sisters (TV seriál)
Silent Möbius (TV seriál)
Trigun (TV seriál)
1997 Burn-Up! Excess (TV seriál)
Kjúkecuki Miju (TV seriál)
Super Fishing Grander Musaši (TV seriál)
Čúka ičiban (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Kidó senkan Nadesico (TV seriál)
Mahó šódžo Pretty Sammy (TV seriál)
1995 Virtua Fighter (TV seriál)
1994 Tico a přátelé (TV seriál)
1993 Mukamuka Paradise (TV seriál)
Musekinin kančó Tylor (TV seriál)
1992 Daisógen no čiisana tenši Bush Baby (TV seriál)
1987 City Hunter (TV seriál)
Sylvanian Families (TV seriál)
Šin Maple Town monogatari: Palm Town hen (TV seriál)
Dobrodruzi z vesmíru (TV seriál)
Věčné přátelství (E77)
Ztracen ve vesmíru (E76)
Topy nemá štěstí (E75)
další epizody (36)
1986 Ai šódžo Pollyanna monogatari (TV seriál)
Dobrodruzi z vesmíru (TV seriál)
Překvapení (E41)
Piráti vesmíru (E40)
Ke mně (E39)
další epizody (41)
Kidó senši Gundam ZZ (TV seriál)
Maison ikkoku (TV seriál)
Příběhy z Javorového městečka (TV seriál)
1985 Kidó senši Z Gundam (TV seriál)
Mahó no star magical Emi (TV seriál)
Touch (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky