foto

Tex Holden

  • nar. 28.9.1908
    Texas, USA
  • zem. 21.3.1973 (64 let)
    North Hollywood, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1969 Smrt pistolníka
1967 Dobrodružství Bullwhipa Griffina
Krutá noc
1966 Waco
Za řekou je Texas
1962 Muž, který zastřelil Liberty Valance
Stateční jsou osamělí
1961 Dva jeli spolu
1960 Kdo seje vítr
Na sever Aljašky
Oklahoma Territory
1959 The FBI Story
1958 Born Reckless
Money, Women and Guns
Ovčák
1957 Cesta za záchranou
Letící šíp
Čtyřicet pušek
1956 Obchodník s deštěm
The First Traveling Saleslady
The Rack
The Wild Dakotas
Tím hůř, když padnou
1955 Na východ od ráje
Násilní muži
Silver Star, The
Správní chlapi
Tall Man Riding
Two-Gun Lady
1953 So Big
The Moonlighter
Those Redheads from Seattle
Vigilante Terror
1952 Lost in Alaska
Ranč zločinců
The San Francisco Story
The Winning Team
Trail Guide
V pravé poledne
1951 Across the Wide Missouri
Golden Girl
1950 Indian Territory
Rider from Tucson
Riders of the Range
The Baron of Arizona
The Blazing Sun
The Nevadan
1949 Masked Raiders
The Beautiful Blonde from Bashful Bend
1947 Kalifornie

TV seriály

1965 Laredo (TV seriál)
The Loner (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
1960 Westerner, The (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Mr. Denton on Doomsday (S01E03)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
1956 Circus Boy (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace