foto

Jesús Ruyman

  • nar. 12.7.1956 (62 let)
    Galicia, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Let 8714 (TV film)
2006 Kapitán Alatriste
2005 Reinas
2002 Sant'Antonio di Padova (TV film)
1999 Rincones del paraíso
Shacky Carmine
1998 Señores de Gardenia
1996 Alma gitana
Libertarias
Malena es un nombre de tango
1987 Rusa, La
1986 Matador
1982 Cristóbal Colón, de oficio... descubridor

TV seriály

2015 Seis hermanas (TV seriál)
2014 B&b, de boca en boca (TV seriál)
2011 Bandolera (TV seriál)
Hispania, la leyenda (TV seriál)
Tormenta (TV seriál)
2010 Adolfo Suárez (TV seriál)
Duquesa, La (TV seriál)
2009 Acusados (TV seriál)
Ira, La (TV seriál)
Los misterios de Laura (TV seriál)
Águila roja (TV seriál)
2008 Castigo, El (TV seriál)
Cazadores de hombres (TV seriál)
Futuro: 48 horas (TV seriál)
2007 C.L.A. No somos ángeles (TV seriál)
Familia Mata, La (TV seriál)
MIR (TV seriál)
Poslední vteřiny (TV seriál)
Quart (TV seriál)
2006 Fuera de control (TV seriál)
SMS, sin miedo a soñar (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
2003 Lugar en el mundo, Un (TV seriál)
Tady se nedá žít (TV seriál)
2002 Paso adelante, Un (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Paraíso (TV seriál)
1999 Ellas son así (TV seriál)
Nada es para siempre (TV seriál)
1998 A las once en casa (TV seriál)
Compañeros (TV seriál)
Periodistas (TV seriál)
Tio Willy (TV seriál)
1997 Manos a la obra (TV seriál)
Señor Alcalde (TV seriál)
1996 La casa de los líos (TV seriál)
1995 Día que me quieras, El (TV seriál)
Médico de familia (TV seriál)
1993 Habitación 503 (TV seriál)
Lleno, por favor (TV seriál)
1990 Forja de un rebelde, La (TV seriál)
1989 Bílá válka (TV seriál)
Pedro I el Cruel (TV seriál)
1979 Barrio Sésamo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace