foto

Ingolf Gorges

  • nar. 8.4.1940
    Magdeburg, Německá říše
  • zem. 24.3.2008 (67 let)
    Berlin, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Röpers letzter Tag (TV film)
1996 Půlnoc v Petrohradu
1995 Bullet to Beijing (TV film)
Ein seltsamer Heiliger (TV film)
1987 Der sexte Sinn (TV film)
1984 Bali (TV film)
1983 Die Matrosen von Kronstadt (TV film)
1982 Schuld sind nur die Frauen (TV film)
Single liebt Single (TV film)
1981 Die Grenze (TV film)
System Ribadier (TV film)
Und plötzlich bist du draußen (TV film)
1980 Einmal hunderttausend Taler (TV film)
Speed Driver
1979 Aufwind
1977 Sněhulák pro Afriku
1976 Adam und Eva und kein Ende (TV film)
Die Regentrude (TV film)
Polizeiruf 110 - Schwarze Ladung (TV film)
1975 Vom Hühnchen, das den König heiraten wollte
1974 Der erste Urlaubstag (TV film)
Haló, taxi ! (TV film)
So eine Frau...!
1973 Das große Fest
Meine Schwester Tilli (TV film)
Wenn die Tauben steigen (TV film)
1972 Teddy Plüschohr und seine Freunde backen einen Kuchen
Teddy Plüschohr und seine Freunde machen eine Reise
Teddy Plüschohr und seine Freunde spielen Domino
Teddy Plüschohr und seine Freunde streiten sich
1971 Alfa 1
Der Sonne Glut (TV film)
Hafengeschichten (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Fall Lisa Murnau (TV film)
1969 Im Himmel ist doch Jahrmarkt
1968 Die Toten bleiben jung
1967 Der Schatten eines Kämpfers (TV film)
Gefrorenen Blitze, Die
1966 Fernsehpitaval - Justizmord in Elberfeld (TV film)
Irrlicht und Feuer (TV film)
Tal der sieben Monde, Das
1965 Die Allerschönste (TV film)
1964 Bitter ist der Haß (TV film)
Der Neue - Teil 2 (TV film)
Penzión Boulanka
1963 Der Neue - Teil 1 (TV film)
Přísně tajné
1962 Das hat mit Liebe nichts zu tun (TV film)
Oh, diese Jugend (TV film)
Peter und der Kaktus (TV film)
1961 Das Rabaukenkabarett
Honba za botou
Mord an Rathenau (TV film)
Und am Himmel Christbäume (TV film)
1960 Klamné iluze
1959 Zmatky lásky

TV seriály

1997 Ein Mord für Quandt (TV seriál)
Tajemnica Sagali (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
1985 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Hilfe für einen Mörder (S01E03)
Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1984 Der blinde Richter (TV seriál)
1983 Ich heirate eine Familie (TV seriál)
1977 Vyplouváme (TV seriál)
1976 Direktion City (TV seriál)
1975 Eine ganz gewöhnliche Geschichte (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Odstřel (E43)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Rendezvous mit Unbekannt (TV seriál)
1968 Cesty (TV seriál)
1967 Begegnungen (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Dokumentární

1971 Gelernt zu siegen - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky