foto

James Buller

  • nar. 4.4.1970 (48 let)
    Burnley, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Head Hunter
2013 Doctor Who: The Time of the Doctor (TV film)
2005 Případy inspektora Lynleyho: Zlatý řez (TV film)

TV seriály

2015 The Coroner (TV seriál)
The Fisherman's Tale (S01E04)
2007 Sold (TV seriál)
2004 Grid, The (TV seriál)
Moře duší (TV seriál)
2003 The Afternoon Play (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Always and Everyone (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
Sunburn (TV seriál)
1998 Babes in the Wood (TV seriál)
Grafters (TV seriál)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
1993 Strange But True? (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2006 Cesta na Guantánamo
1990 Cutting Edge (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace