foto

Sándor Boros

  • nar. 24.12.1954 (64 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Melodráma
1982 Jen žádnou paniku

TV seriály

1990 Linda (TV seriál)
A régi barát (S03E07)
1989 Linda (TV seriál)
Víziszony (S03E01)
1986 Linda (TV seriál)
Pavane "Egy infánsnő halálára" (S02E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace