foto

Zsolt Körtvélyessy

  • nar. 2.4.1941 (78 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 A három testőr Afrikában
Honfoglalás
1994 Szent Gellért legendája (TV film)
1991 Az utolsó nyáron
Bůh kráčí pozpátku
Hamis a baba
1990 Anyegin (TV film)
1989 Erdély aranykora (TV film)
Vadon
1988 Kiáltás és kiáltás
1987 Sezóna příšer
1985 Gyémántpiramis (TV film)
1981 Tartuffe (divadelní záznam)
1980 Circus Maximus
Dědičky
Gyilkosság házhoz szállítva (TV film)
1979 Pevnost
1978 Osmdesát husarů
1976 Operabál 13 (TV film)
1975 Elektra a její pravda
1971 Agnus Dei
1970 Holnap reggel (TV film)
Mérsékelt égöv
1969 Alfa Romeó és Júlia
Az ember tragédiája (TV film)
Svěží vítr
1968 Odešlo slunce
1967 Ticho a křik
1965 Zamilovaní cyklisté
1960 Choditi po trávniku je dovoleno

TV seriály

2003 Lili (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1994 Kisváros (TV seriál)
A trónörökös látogatása (E23)
1993 Privát kopó (TV seriál)
Az egyszer-volt gyilkosságok (E06)
1989 Linda (TV seriál)
Aranyháromszög (S03E02)
1984 Linda (TV seriál)
Oszkár tudja (S01E03)
1981 Petőfi (TV seriál)
Szülőföldemen (E01)
1980 Dva výstřely z pistole (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
1973 És mégis mozog a föld (TV seriál)
Episode 2 (E02)
1971 Rózsa Sándor (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 7 (E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace