foto

Edit Frajt

  • nar. 2.12.1955 (63 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Bílý Bůh
1987 Hosszú szökés (TV film)
1986 Honba za dolary
1982 Requiem
1981 Dočasný ráj
1980 IV. Henrik király (TV film)
Naplemente délben
1979 Meztelenül (TV film)
1978 A fürdőigazgató (TV film)

TV seriály

1987 Nyolc évszak (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Szomszédok (TV seriál)
1981 Petőfi (TV seriál)
Szerelem gyöngyei (E04)
1980 Megtörtént bünügyek (TV seriál)
A holtak nem beszélnek (S03E03)
1978 Zokogó majom - Egy élhetetlen család kálváriája (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky