foto

Valerie Cruz

  • nar. 18.7.1976 (43 let)
    Elizabeth, New Jersey, USA

Biografie

Valerie Cruz se narodila 18. července 1976 v Elizabeth, New Yersey. Po rodičích je kubánského původu. Chodila na Florida State University a získal tam titul v oboru divadlo.

První výraznější roli dostala po boku doktorů Troye a McNammary v seriálu PLASTICKÁ CHIRURGIE S.R.O., kde ztvárnila postavu Grace Santiago. Poté nasbírala nějaké epizodní role v seriálech jako CHIRURGOVÉ, INVAZE nebo LAS VEGAS:KASÍNO.

Jednu z hlavních rolí dostala v seriálu DRESDEN, kde hrála postavu jménem Connie Murphy, což byla policejní detektivka. Seriál však vydržel jen jednu sérii, a tak se musela Valerie vydat o seriál dál. Další zastávkou byla třetí série DEXTERA, kde se předvedla jako manželka Miguela Prady.

V roce 2009 se připojila k obsazení seriálu TRUE BLOOD: PRAVÁ KREV a také si zahrála ve filmu THE DEVIL TOMB. O rok později dostala nabídku účastnit se natáčení seriálu OFF THE MAP, z lékařského prostředí v džungli. Seriál však opět nevydržel víc než jednu sérii. Na přelomu roku 2011 a 2012 si připsala několik vedlejších rolí v seriálech ALPHAS, GRIMM, SCANDAL.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2017 Locating Silver Lake
2016 My First Miracle
2014 Loft
2009 Hranice
The Devil's Tomb
2008 No Man's Land: The Rise of Reeker
Žízeň po krvi (TV film)
2004 Cellular

TV seriály

2019 Charmed (TV seriál)
Ambush (S01E20)
Memento Mori (S01E16)
You're Dead to Me (S01E12)
Magnum P.I. (TV seriál)
He Came By Night (S02E08)
Zelenáč (TV seriál)
Free Fall (S01E20)
The Checklist (S01E19)
2018 Charmed (TV seriál)
Kappa Spirit (S01E06)
Exorcise Your Demons (S01E04)
Let this Mother Out (S01E02)
další epizody (4)
Doktoři (TV seriál)
První den (S01E01)
Life Sentence (TV seriál)
Then and Now (E13)
Love Factually (E12)
The Way We Work (E10)
další epizody (4)
2017 Chicago Justice (TV seriál)
Lily's Law (E08)
Doubt (TV seriál)
Top Dog/Underdog (E08)
2015 Quantico (TV seriál)
God. (S01E06)
Stoupenci zla (TV seriál)
Živý nebo mrtvý (S03E14)
Vlastní krev (S03E08)
Svědkyně protistrany (S03E05)
další epizody (7)
2014 Bosch (TV seriál)
Zlé období (S01E01)
Stoupenci zla (TV seriál)
Odhalení (S02E09)
Oběť (S02E07)
Zrcadlení (S02E05)
další epizody (7)
2013 Dexter (TV seriál)
Ten starý Dexter (S08E11)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Objížďka (S10E16)
2012 Skandál (TV seriál)
Enemy of the State (S01E04)
Grimm (TV seriál)
Organ Grinder (S01E10)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
In memoriam (S02E11)
Zlomená srdce (S02E10)
Dvě role (S02E09)
další epizody (5)
2011 Off the Map (TV seriál)
There's a Lot to Miss About the Jungle (E13)
Hold on Tight (E12)
Everything's as It Should Be (E11)
další epizody (13)
Výjimeční (TV seriál)
Original Sin (S01E11)
Catch and Release (S01E07)
Rosetta (S01E04)
další epizody (4)
2010 Myšlenky zločince (TV seriál)
Parazit (S05E14)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Shadow (S11E12)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Had v ráji (S01E10)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Opět povstanu (S02E09)
Časovaná bomba (S02E08)
Propusť mě (S02E07)
další epizody (5)
2008 Dexter (TV seriál)
Chcete si vzít Dextera Morgana? (S03E12)
Jít svou vlastní cestou (S03E10)
Co se stalo včera v noci (S03E09)
další epizody (10)
2007 Dresden (TV seriál)
Second City (E12)
Things That Go Bump (E11)
What About Bob? (E10)
další epizody (11)
Hidden Palms (TV seriál)
2006 Invaze (TV seriál)
The Last Wave Goodbye (E22)
Re-Evolution (E18)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Území nikoho (S01E04)
2004 LAX (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Dvojice (S02E08)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Montana, Sassy a Justice (S01E11)
Cara Fitzgerald (S01E08)
Megan O'Harová (S01E06)
další epizody (7)
Pohřešovaní (TV seriál)
2002 American Family (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
V tajných službách (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)