foto

Valerie Cruz

  • nar. 18.7.1976 (41 let)
    Elizabeth, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Valerie Cruz se narodila 18. července 1976 v Elizabeth, New Yersey. Po rodičích je kubánského původu. Chodila na Florida State University a získal tam titul v oboru divadlo.

První výraznější roli dostala po boku doktorů Troye a McNammary v seriálu PLASTICKÁ CHIRURGIE S.R.O., kde ztvárnila postavu Grace Santiago. Poté nasbírala nějaké epizodní role v seriálech jako CHIRURGOVÉ, INVAZE nebo LAS VEGAS:KASÍNO.

Jednu z hlavních rolí dostala v seriálu DRESDEN, kde hrála postavu jménem Connie Murphy, což byla policejní detektivka. Seriál však vydržel jen jednu sérii, a tak se musela Valerie vydat o seriál dál. Další zastávkou byla třetí série DEXTERA, kde se předvedla jako manželka Miguela Prady.

V roce 2009 se připojila k obsazení seriálu TRUE BLOOD: PRAVÁ KREV a také si zahrála ve filmu THE DEVIL TOMB. O rok později dostala nabídku účastnit se natáčení seriálu OFF THE MAP, z lékařského prostředí v džungli. Seriál však opět nevydržel víc než jednu sérii. Na přelomu roku 2011 a 2012 si připsala několik vedlejších rolí v seriálech ALPHAS, GRIMM, SCANDAL.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2016 My First Miracle
2014 Loft
2009 Hranice
The Devil's Tomb
2008 No Man's Land: The Rise of Reeker
Žízeň po krvi (TV film)
2004 Cellular

TV seriály

2017 Doubt (TV seriál)
Top Dog/Underdog (E08)
The Resident (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2015 Quantico (TV seriál)
God. (S01E06)
Stoupenci zla (TV seriál)
Živý nebo mrtvý (S03E14)
Vlastní krev (S03E08)
Svědkyně protistrany (S03E05)
další epizody (7)
2014 Bosch (TV seriál)
Chapter One: 'Tis the Season (S01E01)
Stoupenci zla (TV seriál)
Odhalení (S02E09)
Oběť (S02E07)
Zrcadlení (S02E05)
další epizody (7)
2013 Dexter (TV seriál)
Ten starý Dexter (S08E11)
2012 Skandál (TV seriál)
Enemy of the State (S01E04)
Grimm (TV seriál)
Organ Grinder (S01E10)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
In memoriam (S02E11)
Zlomená srdce (S02E10)
Dvě role (S02E09)
další epizody (5)
2011 Off the Map (TV seriál)
There's a Lot to Miss About the Jungle (E13)
Hold on Tight (E12)
Everything's as It Should Be (E11)
další epizody (13)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Had v ráji (S01E09)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Opět povstanu (S02E09)
Časovaná bomba (S02E08)
Propusť mě (S02E07)
další epizody (5)
2008 Dexter (TV seriál)
Chcete si vzít Dextera Morgana? (S03E12)
Jít svou vlastní cestou (S03E10)
Co se stalo včera v noci (S03E09)
další epizody (10)
2007 Dresden (TV seriál)
Hidden Palms (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Území nikoho (S01E04)
Invaze (TV seriál)
2004 LAX (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Montana, Sassy a Justice (S01E11)
Cara Fitzgerald (S01E08)
Megan O'Harová (S01E06)
další epizody (7)
Pohřešovaní (TV seriál)
2002 American Family (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
V tajných službách (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace