foto

György Kézdy

  • nar. 14.2.1936
    Budapest, Maďarsko
  • zem. 8.2.2013 (76 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Sluneční jas
1996 Csajok
1995 A harmadik testör (TV film)
1992 Rágalom iskolája (TV film)
1989 Nyomozás a Kleist-ügyben (TV film)
1988 A sárga telefon (TV film)
Fenn az ernyő, nincsen kas (TV film)
Peer Gynt (TV film)
1987 Férfi és nő (TV film)
1986 Az ezerkettedik éjszaka (TV film)
Kard és kocka (TV film)
Kérők (TV film)
Míg új a szerelem (TV film)
1985 Hal négyesben (TV film)
Majd belejössz, Pistám! (TV film)
1984 A bíró (TV film)
A tönk meg a széle (TV film)
1983 Hatásvadászok
Klapka légió (TV film)
1982 Beze stopy
Telefon papa (TV film)
1981 Megmutatom messziröl...
Transport smrti
1980 Álomfejtő
1979 A korona aranyból van (TV film)
A nagyenyedi két fűzfa (TV film)
1977 Defekt
1976 Optimista tragédia (TV film)
1974 Aranyborjú (TV film)
Uraim, beszéljenek! (TV film)
1973 Hasičská ulice 25
1972 Forró vizet a kopaszra!
1971 Kitörés
1969 Alfa Romeó és Júlia
Az ember tragédiája (TV film)
Profesor podsvětí
Svědek
Vymrštěný kámen
1968 Fiúk a térről
1966 Nem szoktam hazudni
Otec
1965 Zöldár
1962 Megszállottak
Ztracený ráj

TV seriály

2007 Született lúzer (TV seriál)
Aki másnak vermet ás / Death metal (S01E02)
1987 Szomszédok (TV seriál)
1986 A falu jegyzője (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
1984 Szálka, hal nélkül (TV seriál)
Fánk forrón (E05)
1981 A névtelen vár (TV seriál)
A történet vége (E06)
Katalin vagy Thémire (E05)
A párviadal (E04)
další epizody (5)
1978 Zokogó majom - Egy élhetetlen család kálváriája (TV seriál)
Episode 1 (E01)
1974 Szép maszkok (TV seriál)
Mia Mayo tévedése (E04)
Minden út hozzád vezet (E03)
A helyettes, avagy a méltatlanul elfeledett első magyar pokoljáró históriája (E02)
1971 Bors (TV seriál)
Borban a szabadság (S02E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky