foto

György Kézdy

  • nar. 14.2.1936
    Budapest, Maďarsko
  • zem. 8.2.2013 (76 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Sluneční jas
1996 Csajok
1995 A harmadik testör (TV film)
1992 Rágalom iskolája
1988 Fenn az ernyő, nincsen kas (TV film)
Peer Gynt (TV film)
1986 Férfi és nő (TV film)
Kard és kocka (TV film)
Kérők (TV film)
Míg új a szerelem (TV film)
1985 Az ezerkettedik éjszaka (TV film)
Majd belejössz, Pistám! (TV film)
1984 A bíró (TV film)
A tönk meg a széle (TV film)
Hal négyesben (TV film)
1983 Hatásvadászok
Klapka légió (TV film)
1982 Telefon papa (TV film)
1981 Megmutatom messziröl...
1979 A korona aranyból van (TV film)
A nagyenyedi két fűzfa (TV film)
1977 Defekt
1974 Aranyborjú (TV film)
Uraim, beszéljenek! (TV film)
1973 Hasičská ulice 25
1969 Alfa Romeó és Júlia
Az ember tragédiája (TV film)
Profesor podsvětí
Svědek
Vymrštěný kámen
1966 Nem szoktam hazudni
Otec
1965 Zöldár
1962 Megszállottak
Ztracený ráj

TV seriály

1987 Szomszédok (TV seriál)
1986 A falu jegyzője (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
1984 Szálka hal nélkül (TV seriál)
Fánk forrón (E05)
1981 A névtelen vár (TV seriál)
A történet vége (E06)
Katalin vagy Thémire (E05)
A párviadal (E04)
další epizody (5)
1978 Zokogó majom - Egy élhetetlen család kálváriája (TV seriál)
Episode 1 (E01)
1974 Szép maszkok (TV seriál)
Mia Mayo tévedése (E04)
Minden út hozzád vezet (E03)
A helyettes, avagy a méltatlanul elfeledett első magyar pokoljáró históriája (E02)
1971 Bors (TV seriál)
Borban a szabadság (S02E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace