foto

Fruzsina Pregitzer

  • nar. 18.6.1959 (60 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 A Sátán fattya (TV film)
Castel Felice, történelmi színdarab (divadelní záznam)
1995 Szemben a Lánchíd oroszlánja (TV film)
1988 Peer Gynt (TV film)
1984 Manželství s volným dnem
1983 Egymilliárd évvel a világ vége elött (TV film)
1982 Vőlegény
1981 A filozófus (TV film)
Mefisto

TV seriály

1989 Égető Eszter (TV seriál)
Árnyékok (E01)
1987 Szomszédok (TV seriál)
1984 Szálka, hal nélkül (TV seriál)
Megpörkölt pörkölt (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky