foto

Tecuja Iwanaga

  • nar. 24.6.1970 (50 let)
    Musašino, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Gekidžóban Mahó šódžo Madoka Magika: Hangjaku no monogatari
2012 Gekidžóban Mahó šódžo Madoka Magika: Eien no monogatari
Gekidžóban Mahó šódžo Madoka Magika: Hadžimari no monogatari
2009 Evangelion šin gekidžóban: Ha
2007 Evangelium: 1.11 Monstrum
2003 Jungle wa icumo Hare noči Gú Final
2002 Angelique: Twin Collection
Jungle wa icumo Hare noči Gú Deluxe
2001 Angelique: Seiči jori ai o komete
2000 Angelique: Široi cubasa no memoire
Mirror Ring from Locke the Superman
1999 Crayon Šin-čan: Bakuhacu! Onsen wakuwaku daikessen
High School Aurabuster: Hikari no mezame
Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku rómantan – Cuioku hen
1998 The Doraemons: Mušimuši pjonpjon daisakusen!
1997 El-Hazard: The Magnificent World 2
Lupin sansei: Walther P38 - In Gedenken an die Walther P38 (TV film)
Manami & Nami Sprite
Šinseiki Evangelion gekidžóban: Ši to šinsei
1996 Seikimacu Darling
Tecuwan Birdy
1995 El-Hazard: The Magnificent World
Memories
1994 Crows
Kókó butóden Crows 2
Osakana wa ami no naka
1992 Čódžikú jósai Macross II: Lovers Again
1991 Koko wa Green Wood

TV seriály

2012 Area no kiši (TV seriál)
2011 Mahó šódžo Madoka Magika (TV seriál)
2008 Kaiba (TV seriál)
Šigofumi (TV seriál)
2007 El Cazador de la bruja (TV seriál)
Koi suru tenši Angelique: Kagajaki no ašita (TV seriál)
2002 Kókaku kidótai: Stand Alone Complex (TV seriál)
2001 Hakaima Sadamitsu (TV seriál)
Jungle wa icumo Hare noči Gú (TV seriál)
Scryed (TV seriál)
2000 Yu-Gi-Oh! (TV seriál)
1999 Teppen (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Gasaraki (TV seriál)
Idžigen no sekai El-Hazard (TV seriál)
Mahó no stage Fancy Lala (TV seriál)
Princess Nine: Kisaragi džošikó jakjú bu (TV seriál)
Saint Luminous džogakuin (TV seriál)
Trigun (TV seriál)
Čúka ičiban (TV seriál)
Shell o sukue! Men no araši!! (E46)
Čókó endžó! Šóan taikai ni šisu (E45)
Šógeki no hantei! Sennjo no tenohira (E44)
další epizody (13)
1997 Fortune Quest L (TV seriál)
Kjúkecuki Miju (TV seriál)
Pokémon (TV seriál)
Tezuka Osamu no Kjújaku seišo monogatari: In the Beginning (TV seriál)
Čúka ičiban (TV seriál)
Dentó o učijabure! Dató jósen šuka (E05)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Šinseiki Evangelion (TV seriál)
Sekai no čúšin de "ai" o sakenda kemono (E26)
Owaru sekai (E25)
Saigo no šiša (E24)
další epizody (13)
1995 Džúsenši Gulkeeva (TV seriál)
Kjórjú bókenki džura Tripper (TV seriál)
Romeo no aoi sora (TV seriál)
Virtua Fighter (TV seriál)
Šinpi no sekai El-Hazard (TV seriál)
Šinseiki Evangelion (TV seriál)
Šito, šinnjú (E13)
Kiseki wa kači da (E12)
Seiši šita jami no naka de (E11)
další epizody (13)
1994 Dirty Pair Flash (TV seriál)
Ginga sengoku gun júden Rai (TV seriál)
Macross Plus (TV seriál)
Širajuki-hime no densecu (TV seriál)
1993 Nintama Rantaró (TV seriál)
1992 Ašita e free kick (TV seriál)
1988 Ginga eijú densecu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky