foto

Klaus Feichtenberger

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Dokumentární

2017 Universum: Brahmaputra - Der große Fluss vom Himalaya (TV film)
2015 Amur, Asiens Amazonas (TV seriál)
Ztracené město gladiátorů (TV film)
2011 Terra Mater (TV seriál)
2008 Universum: Traun - Ein Fluss wie ein Kristall (TV film)
1987 Universum (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace