foto

Jamie Travis

  • nar. 13.8.1979 (41 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Jamie Travis (1979, Vancouver) je scenárista, režisér, producent a výtvarník. Jeho snímky byly mnohokrát oceněny a kritici ho často srovnávají s takovými filmaři jako je David Lynch, Peter Greenaway nebo Alfred Hitchcock. Jeho první krátký film Anderson Children Didn't Come to Dinner (2003) získal několik prestižních cen. Za další krátký snímek Patterns (2005) dostal cenu na MFF ve Vancouveru. Navázaly na něj Patterns 2 a Patterns 3 a spolu tvoří velice temnou trilogii.

Zdroj: MFF Karlovy Vary 2007

Režijní filmografie

Filmy

2017 Angry Angel (TV film)
2012 Neváhej a zavolej…
2009 Almara
2006 Nejsmutnější kluk na celém světě
Patterns 2
Patterns 3
2005 Patterns
2003 Proč Andersonovic děti nepřišly na večeři

TV seriály

2020 Jak se opovažuješ (TV seriál)
Šok a hrůza (E10)
Vzájemná destrukce (E02)
2019 Drápy (TV seriál)
Chicken P***Y (S03E07)
Svaly (S03E02)
The Bold Type (TV seriál)
The Deep End (S03E04)
Stroke of Genius (S03E03)
2018 Charmed (TV seriál)
Out of Scythe (S01E07)
The Bold Type (TV seriál)
OMG (S02E04)
The Scarlet Letter (S02E03)
2017 Drápy (TV seriál)
Tekoucí písek (S01E03)
The Bold Type (TV seriál)
The Breast Issue (S01E06)
No Feminism in the Champagne Room (S01E05)
2016 Scream (TV seriál)
Heavenly Creatures (S02E11)
Vacancy (S02E03)
Předstírání (TV seriál)
Karmygeddon (S03E03)
Let's Hear It for the Oy (S03E02)
It's All Good (S03E01)
2015 Scream (TV seriál)
Revelations (S01E10)
Pilot (S01E01)
Předstírání (TV seriál)
Faking It... Again (S02E16)
Boiling Point (S02E15)
The Revengers: The Age of the Monocle (S02E12)
další epizody (4)
2014 Finding Carter (TV seriál)
Half Baked (S01E08)
Throw Momma from the Train (S01E07)
Předstírání (TV seriál)
Busted (S02E10)
Karmic Retribution (S02E09)
Burnt Toast (S01E08)
další epizody (7)

Dokumentární

2011 The National Parks Project

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2017 Angry Angel (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky