foto

Gudrun Tielsch

  • nar. 1966
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Nelly
2011 Tatort - Ausgelöscht (TV film)
2009 Tatort - Baum der Erlösung (TV film)
2006 Korunní princ (TV film)
2004 Fräulein Phyllis
2001 Ženy, co pijí prosecco (TV film)
2000 Der Weihnachtswolf (TV film)
1998 Tatort - Allein in der Falle (TV film)
1995 Auf Teufel komm raus
Freispiel
1994 Kleine Erfrischung, Eine
Schatten des Schreibers, Der
1993 Muttertag
1991 I Love Vienna
1990 Fleischwolf
1988 Arbeitersaga: Winter 1986 – Müllomania (TV film)

TV seriály

2014 CopStories (TV seriál)
Alles Liebe (S02E10)
2013 Paul Kemp – Alles kein Problem (TV seriál)
Freundschaft (E06)
2002 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Die Schweinemörder (S02E05)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Ulice Berlína (TV seriál)
Falschgeld (S03E06)
1996 Wolkenstein (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1991 Dynastie Straussů (TV seriál)

Dokumentární

2018 Sissi: Atentát na císařovnu (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky