foto

Gudrun Tielsch

  • nar. 1966
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Nelly
2011 Tatort - Ausgelöscht (TV film)
2009 Tatort - Baum der Erlösung (TV film)
2006 Korunní princ (TV film)
2004 Fräulein Phyllis
2001 Ženy, co pijí prosecco (TV film)
2000 Der Weihnachtswolf (TV film)
1998 Straßen von Berlin - Falschgeld, Die (TV film)
Tatort - Allein in der Falle (TV film)
1995 Auf Teufel komm raus
Freispiel
1994 Kleine Erfrischung, Eine
Schatten des Schreibers, Der
1993 Muttertag
1991 I Love Vienna
1990 Fleischwolf
1988 Arbeitersaga: Winter 1986 – Müllomania (TV film)

TV seriály

2013 CopStories (TV seriál)
2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1996 Wolkenstein (TV seriál)
1995 Die Straßen von Berlin (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1991 Dynastie Straussů (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky