foto

Yusuke Yamasaki

  • nar. 17.9.1983 (36 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Fonotune: Elektropohádka
Kočičí dny
2015 Sneeze Freeze (studentský film)
Venusfliegenfalle
2013 Taková normální Sonntagovic rodinka (TV film)
2012 Errors of the Human Body
2011 Dr. Ketel
2006 Love Com

TV seriály

2017 Charité (TV seriál)
Zeitenwende (S01E06)
Götterdämmerung (S01E05)
Wundermittel (S01E04)
další epizody (6)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky