foto

Čihiro Kusaka

  • nar. 9.12.1978 (41 let)
    Fudai, Iwate, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Hikawamaru Monogatari
2005 Hurdle
2002 Aterui
2001 Inoči no čikjú: Dioxin no nacu

TV seriály

2010 Tegami bači: Reverse (TV seriál)
2008 Monochrome Factor (TV seriál)
2007 Idolmaster Xenoglossia (TV seriál)
2004 Mermaid Melody pičipiči Pitch Pure (TV seriál)
2003 Mermaid Melody pičipiči Pitch (TV seriál)
Šucugeki! Machine Robo Rescue (TV seriál)
2000 Ajaši no Ceres (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky